Ukrainsk Sommermiddag

This entry was posted in Historie. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

 1. Anne Wild
  Posted 24/10/2009 at 14:24 | Permalink

  Ejjj, hvor ser det lækkert ud! Men den bette grisling er godt nok meeeget lille – stakkels pus! Kender det dér med “fremmede” madkulturer – bare fra den anden side, da jeg i årevis, især omkring jul, skal forklare de kære tyskere, hvad en julefrokost er. Henter derfor næsten hvert år masser af forsyninger i DK. Et år prøvede tyske venner af mig at lave julefrokost – det var sødt af dem at prøve, men jeg mærkede, at man åbenbart skal kunne alle de små detaljer på rygraden for at kunne lave en “rigtig” julefrokost – alene hvilken garnering hører sammen med det forskellige smørrebrød, – når det skal være “rigtigt” – er jo en kunst for sig.
  Sjovt, for dét tænker man som dansker jo slet ikke på…
  Exporterer i øvrigt tysk madkultur til DK nu – har foræret min far en stor Bräter (stort metalfad med høj kant og låg, som man både kan bruge som pande på komfuret og i ovnen ) stor nok til en velvoksen gås!
  Håber du har det godt ellers i Portugal og vil meget gerne komme på besøg, når det bliver varmere!
  Knus fra Frankfurt,
  Anne